пошук

Втілення проєкту “Писанковий мікрорайон” у нашому ліцеї

13 Січ 2022

Уже третій рік поспіль вчитель образотворчого мистецтва Збіглей Г.Р. успішно співпрацює з координаторами проєкту “Писанковий мікрорайон” Аллою та Олексієм Бученками. Дана ініціатива впроваджується за підтримки Івано – Франківської міської ради. Мета проєкту – популяризація українських народних технік рукоділля, збереження національних традицій та патріотичне виховання учнівської молоді.

Так, 9 – 16 грудня 2021 року в рамках проєкту “Писанковий мікрорайон” були проведені майстер-класи в 4Д класі(класний керівник Драгомирецька С.Б.) та в 4 Є класі (класний керівник Лойовська Г.М.). Цьогоріч дітки з любов’ю та натхненням майстрували ляльки-мотанки в патріотичних кольорах. Дуже тішить, що на цих заняттях учні не тільки творили, а й вивчали походження ляльки та її символічне значення в українській культурі. Для проведення майстер-класів були підібрані традиційний дизайн і необхідні матеріали, що дало змогу відтворити ляльки, максимально наближені до автентичних мотанок.

І діти, і вчителі отримали масу позитивних емоцій від цієї творчо-навчальної роботи. Оселю кожного учасника майстер-класу тепер прикрашає цей народний оберіг – лялька-мотанка. А найбільша цінність цього витвору – це любов, з якою дітки створювали свої шедеври!

Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
Premium WordPress Themes Download
online free course
download redmi firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
download udemy paid course for free
© 22School, 2019