пошук

Методичний захід “Різдвяні зустрічі”

01 Лют 2022

Традиційно в нашому ліцеї проводиться методичний захід “Різдвяні зустрічі”, організаторкою якого є голова методичної ради Кочеткова Н.М. Цьогоріч захід відбувався у два етапи: “НУШівські посиденьки” та “Різдвяний ярмарок”. Звичайно, багато уваги зараз приділяється впровадженню Нової української школи. Тому секретами педагогічної майстерності поділилися вчителі, які працюють за новими стандартами.

Як зустріти дітей, як налаштувати їх на роботу, як зацікавити й актуалізувати знання з колегами поділилися Фітковська С.В., Фрик О.Я., Бенза С.М. Як цікаво подати новий матеріал, вдосконалити та закріпити набуті знання й вміння, продемонстрували Турчин О.І., Люклян Н.І., Буртник Г.І. Досвідом оцінювання знань, умінь учнів поділилася Турчак А.Я., а секретами рефлексії – Демченко О.С. Розкрити творчий потенціал педагогів допомагали Збіглей Г.Р. та Михайлюк Т.О. Усім учасникам вдавалося переключатися з одного завдання на інше завдяки творчому вчителю Чоп’юку М.І. та його фізкультхвилинкам.

Весела та тепла атмосфера панувала на нашому “Різдвяному ярмарку”, де “продавали-купували” педагогічний досвід та ідеї талановиті, активні й творчі вчителі Дувірак Х.В., Пастернак В.І., Кліщ О.М., Романків Л.С., Братенко Н.І., Смірнова Н.М., Бойчук О.В, Свищук Г.В., Герула О.Г. А з обов’язками голови ярмарку успішно справився креативний учитель Грицюк М.М.

Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy free download
download mobile firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy paid course free download
© 22School, 2019