пошук

Все буде Україна

23 Бер 2022

Героїчна боротьба українського народу з російськими окупантами спонукає до патріотичної творчості не лише відомих поетів та музикантів. Щодня у вирі війни народжуються нові вірші, нові пісні звичайних українців. Не стали виключенням й наші колеги. І сьогодні ми хочемо презентувати музичний доробок – пісню “Знову лізуть москалі”. Слова написав Василь Насіян, а музику та кліп створив учитель музичного мистецтва А. Приймак.

Про народження пісні розповідає Андрій Приймак: “Коли я почув ці слова пісні, які написав для мене пан Василь Насіян, я зрозумів, що у них сила та мужність наших Українських Героїв. Війна проти ворогів, проти російських нацистів. росія, яка у 2022 році підступно напала на вільну державу в центрі Європи, яка в 2022 році перевершила воєнний злочин Гітлера під час ІІ світової війни. Я вірю, що ми вже перемогли. За Україною велике майбутнє, багате та щасливе життя наших дітей!

??

СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ГЕРОЯМ УКРАЇНИ!

Ми поділяємо думки та емоції наших колег. Разом до перемоги!https://youtu.be/fsVtHPsmjQ0

Всенародний спротив, завзяття українців у боротьбі за власну свободу та державу з російськими ворогами продовжують збурювати душу кожного з нас. І події нашого сьогодення виливаються мелодіями пісень, словами поезій. Тож представляємо нашим друзям поетичний доробок учительки ліцею Ткачук Галини. https://www.facebook.com/100009517363520/posts/3079512272375988/?d=n

Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
download coolpad firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
udemy paid course free download
© 22School, 2019