пошук

Емоції дитини. Як навчитися ними керувати

21 Кві 2022

#соціально_психологічна_служба

В умовах сьогодення діти поводяться та почуваються по-різному. Їхній емоційний світ не готовий до такого досвіду. Емоції впливають на їхню поведінку, навіть якщо вони цього не усвідомлюють. А коли емоції переповнюють, достатньо вміти їх розпізнавати, аби почати заспокоюватися.

Саме цьому вчилися учні 2-Б та 2-Ж класів на онлайн – занятті спільно з соціальним педагогом ліцею І.Корнутій. Найкраще допоможе будь-яка діяльність, займаючись якою, дитина забуває про обставини, які є джерелом напруги, занепокоєння та негативних емоцій.

Зрозуміти свій емоційний стан дітям допомогла вправа “Прогноз погоди”. Малювання не лише дало можливість розпізнати свої емоції, але й відволікло від джерела занепокоєння.

Створення оригамі своїми руками посприяло емоційному розвантаженню дітей. Іграшка – антистрес миттєво підняла настрій та налаштувала на позитив.

Гра “Лимон” допомогла дітям розслабитися, переключити увагу. Адже рухова активність – це запорука не лише фізичного, але й психічного здоров’я.

На завершення, проаналізувавши свої почуття, висловивши їх, діти поділилися власними рецептами для поліпшення настрою:- розмова з другом;- прогулянка;- улюблене заняття.

Ми – разом! Ми – Україна!

Download WordPress Themes Free
Download Best WordPress Themes Free Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download intex firmware
Premium WordPress Themes Download
udemy free download
© 22School, 2019