пошук

14 жовтня – національне свято в Україні

14 Жов 2022

Пречиста Свята Покрово –

Козаків покровителько!І наших звичаїв хранителько!Молюся тобі, Богородице мила, щоб славою ти Україну покрила, як землю багрянцем дібров. Щоб ворог її не зборов. Даруй доброту і любов, візьми нас під свій Материнський Покров!

Україно! Славна земля козацьких нащадків, внуків та правнуків лицарів мужніх! Не дамо тебе, Мати – Україно, на поталу москальській нечисті. Вистоїмо! Переможемо!

З нагоди свята прийміть пісенне вітання вчителя музичного мистецтва А. Приймака.

Вітаємо всіх українців та українок з Покровою Святою, Днем українського козацтва, Днем створення УПА та з Днем захисників і захисниць.

Віримо, що Божа Матір оберігає нас з небес, захищає наш народ своєю материнською любов’ю. Нехай Пресвята Богородиця охороняє ваш дім та родину від усіх печалей, негараздів, а нашій Україні принесе перемогу, мир і злагоду!

Слава козацькому духу, який окрилює весь народ в боротьбі проти російських фашистів. Слава мужнім захисникам та захисницям, які героїчно тримають оборону уже 234 день в цій гидотній війні, розв’язаній путінською росією проти вільної України! Вистоїмо! Переможемо! Відбудуємо!

Download WordPress Themes
Download Premium WordPress Themes Free
Download WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy course download free
download lenevo firmware
Download WordPress Themes Free
free download udemy course
© 22School, 2019