пошук

6 грудня – День Збройних Сил України.

06 Гру 2022

У нас жорстока війна, яку розв’язала москальська орда проти нашої держави! На всіх фронтах до зброї стали як професійні військові, так і ті громадяни, які вперше ту зброю отримали 24 лютого. путінська росія перетворила на розбиті снарядами пустки українські міста та села, вбила й закатувала тисячі мирних жителів. Проте москальська нечисть навіть не сподівалася, що цією війною вона об’єднає український народ, перетворить українську армію на першу армію світу, зробить з кожного українського воїна непереможного кіборга. Бо кожен з нас власною кров’ю, працею, волонтерством, завзяттям, підтримкою, вірою вигризає кожний сантиметр рідної землі в армії, яка першою була лише на параді на червоній площі.

Сьогодні ми вітаємо не просто ЗСУ. Ми вітаємо весь український народ, який у час війни й став Збройними Силами України.

І саме в цей день уся ліцейна громада вітає нашого вчителя історії Пастернака Віктора Ігоровича, який зараз воює за нас, за Україну. Вікторе Ігоровичу, ми віримо та молимось за Вас і за кожного українського воїна!

Вікторе Ігоровичу, спасибі Вам за мужність та відвагу. Прийміть слова вдячності від Ваших учнів, від Вашого неймовірного 9 Д класу. Ми всі щиро віримо, що в червні 2023 року Ви стоятимете поруч зі своїми випускниками 9Д класу на урочистому врученні їм свідоцтв про неповну середню освіту під мирним українським небом!

Слава та шана Збройним Силам України!

https://www.facebook.com/100064594183471/videos/633796361820165

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Free Download WordPress Themes
Download WordPress Themes
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download huawei firmware
Download Best WordPress Themes Free Download
free online course
© 22School, 2019