пошук

Підсумки благодійного ярмарку на підтримку воїнів ЗСУ.

16 Жов 2023

З нагоди 35-річного ювілею нашого ліцею та Дня працівника освіти ми провели благодійний ярмарок.

Велика подяка учням, батькам та працівникам ліцею – усім, хто долучився до акції. Дякуємо кожному за віру, за внесок у перемогу.

12 жовтня 2023 року представники нашого ліцею – вчителі Л.Грицко, Н. Братенко та учениці А. Семанишин, Т. Тичківська, С. Вітушинська – передали волонтерам ГО “Громадська ініціатива Галичини” 104 000 грн, які були зібрані в ході проведення ярмарку. Таким чином завдяки благодійній діяльності нашого ліцею за один день вдалося закрити збір на дві зарядні станції для медичної роти 78 десантно-штурмового полку “Ґерць”.

Це не перший наш досвід в організації та проведенні такого заходу. Так, 6 квітня 2023 року наш ліцей провів благодійний ярмарок, головною метою якого був збір коштів для нашої армії. Ярмаркували всі класи. Тож за дві години такої крутої, галасливої, емоційної, піднесеної роботи ми всі разом зробили неймовірне. МИ ЗІБРАЛИ 108 тис. 323 грн.!

Пишаємося нашими дітьми, їхніми батьками та вчителями!

Ми разом – сила! Ми разом – Україна! РАЗОМ – ДО ПЕРЕМОГИ!

І ще одна відеоробота про наш ярмарок, дітей, які були його активними учасниками (щоб переглянути відео, скористайтесь посиланням нижче):

https://drive.google.com/file/d/1nFUZeJJlONsQikfnOvJymSG3dbgEyVZI/view?usp=share_link

Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download Premium WordPress Themes Free
Download Premium WordPress Themes Free
udemy paid course free download
download coolpad firmware
Download Premium WordPress Themes Free
free online course
© 22School, 2019