пошук

Відеомарафон “Від Шевченка до Шевченка”

10 Бер 2024

Віршований флешмоб учнів 2 класів відбувся з нагоди 210 річниці народження Т.Г.Шевченка. Захід організували та провели Н.Братенко, Г.Лойовська, М.Загрійчук, М. Вересняк, С. Драгомирецька, А Приймак, Н. Петришин, І.Вовчук.

Тарас Шевченко – це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях нашого народу. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до України, який запалив поет своїми безсмертними творами.

Учні 5-Д класу долучилися до святкування 210 річниці з дня народження Великого Кобзаря. Учителем Демченко О.С. та асистентом учителя Яремко Т.С. було проведено квест “Шевченковими стежками”.

Фото

Фото

Фото

“Минають дні, минають ночі” читають учні 8Ж класу, класний керівник Дувірак Х. В.

Відеопрезентація уривків поезій Т.Шевченка “Холодний яр”, “Стоїть в селі Суботові” створена учнями 10А класу, класний керівник О.В. Фалат.

Вірш “Заповіт” читають учні 5Б класу, класний керівник Максимчук О.Й.

Читання поезії Т.Шевченка “Розрита могила” учнями 8Б класу, класний керівник Кочеткова Н.М.

“Шевченко – це голос душі українського народу, його крик, сльози, стогін і разом з тим поклик гніву». Учителем Федик В.В. й асистентом учителя Зварич Н.М. проведена вікторина “Наскільки добре ми знаємо творчість Шевченка?” у 5-В класі.

Фото Фото Фото Фото

У 4-Є класі проведена виховна година “Тарас Шевченко – геній українського народу”, присвячена 210-й річниці народження Кобзаря. Учні розв’язували кросворд, відновлювали вірш, знайомилися із мистецькою спадщиною митця, читали поезії. Цей захід був проведений з метою виховання любові та поваги до творчості Кобзаря. Фото Фото Фото Фото

Літературний флешмоб “Думи мої, думи мої” організувала й провела педагог-організатор Н.Братенко зі старостами 6-7 класів. Відео створила Драгомирецька Софія.

До нашого марафону долучилися учні 8А класу, класний керівник Остринська Н.В.

Download Best WordPress Themes Free Download
Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Free Download WordPress Themes
online free course
download samsung firmware
Download WordPress Themes
online free course
© 22School, 2019