пошук

“Коло безпеки”. Впровадження методики в ліцеї

10 Гру 2021

В рамках проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” у нашому ліцеї активно впроваджувалася ігрова методика “Коло безпеки”.

Так, Соціальні педагоги ліцею залучили до настільної ігрової методики “Коло безпеки” учнів 7-Д, 9-Ж, 10-Б класів. Учасники розглядали коло Г “Дитина і домашнє насильство”. Крок за кроком, знаходячи правильні відповіді на запитання, поставлені на картках, діти розширили свої знання про сутність та особливості явища домашнього насильства і жорстокого поводження з дітьми. Правильно склавши картки, кожен учасник гри відчув себе переможцем – людиною, озброєною відповідними знаннями.

Продовжуючи створювати безпечне освітнє середовище, соціальні педагоги ліцею залучили до настільної ігрової методики “Коло безпеки ” також і учнів 5-А та 7-Є класів. Учасники мали можливість розглянути коло А “Загальні поняття про насильство”. У процесі гри діти активно ділилися знаннями щодо явища насильства, спростували міфи та відшукали факти, що стосуються насильства і жорстокого поводження з дітьми. Коло Г успішно завершили та озброїлися знаннями куди звертатися по допомогу у разі ризику ситуації насильства або безпосереднього випадку.

Premium WordPress Themes Download
Free Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
Download WordPress Themes Free
lynda course free download
download xiomi firmware
Free Download WordPress Themes
online free course
© 22School, 2019