пошук

“Коло безпеки”. Впровадження методики в ліцеї

10 Гру 2021

В рамках проведення Всеукраїнської акції “16 днів проти насильства” у нашому ліцеї активно впроваджувалася ігрова методика “Коло безпеки”.

Так, Соціальні педагоги ліцею залучили до настільної ігрової методики “Коло безпеки” учнів 7-Д, 9-Ж, 10-Б класів. Учасники розглядали коло Г “Дитина і домашнє насильство”. Крок за кроком, знаходячи правильні відповіді на запитання, поставлені на картках, діти розширили свої знання про сутність та особливості явища домашнього насильства і жорстокого поводження з дітьми. Правильно склавши картки, кожен учасник гри відчув себе переможцем – людиною, озброєною відповідними знаннями.

Продовжуючи створювати безпечне освітнє середовище, соціальні педагоги ліцею залучили до настільної ігрової методики “Коло безпеки ” також і учнів 5-А та 7-Є класів. Учасники мали можливість розглянути коло А “Загальні поняття про насильство”. У процесі гри діти активно ділилися знаннями щодо явища насильства, спростували міфи та відшукали факти, що стосуються насильства і жорстокого поводження з дітьми. Коло Г успішно завершили та озброїлися знаннями куди звертатися по допомогу у разі ризику ситуації насильства або безпосереднього випадку.

Free Download WordPress Themes
Download Best WordPress Themes Free Download
Download WordPress Themes
Premium WordPress Themes Download
ZG93bmxvYWQgbHluZGEgY291cnNlIGZyZWU=
download karbonn firmware
Download WordPress Themes Free
download udemy paid course for free
© 22School, 2019